Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 145-1,3 Въпрос за термостат

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa 145-1,3 Въпрос за термостат

Колко време е необходимо сутрин за да загре, и каква температура трябва да подържа след като загрее

Времето - относително /зависи от натоварването/ спокойно каране 10-15 мин. Температурата - около 85, уреда на таблото може да те лъже /често се случва да показва около 75/ Не трябва да има спадове след загравяне и каране на дълго, ако има - вероятно прецакан термостат! На боксера е ефтин, но пък е заврян на майната си....
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

46 lv ,струва термостата и се намира като вдигне6 капака то4но под носа ти.Моя боксер 1,3 загрява на 6-10 минута ,или на около 5км.с термостат на 6000км.по4ти като при един савременен МОСКВИ4.

Comment

колко струва един термостат за 1.4 т с 97

при мен маи трудно достига 80 и е повече невъзможно при нормално каране
        а при цедене на предавките 4 хиледи и дори повече оборота загрява нормално
        колко струва един термостат за 1.4 т с 97
        alfa 146 1.4 twin spark 1997 skype:nikoloi6663

Comment

при алфа "нормалното " е 4000 оборота

Comment

за 15 мин. до 80 градуса, ако я ръчкам може и по бързо.
            в задръствания се качва към 90 и нещо и перката не спира да върти докато не свали ....
            иначе ако ти е развален термостата ще загрее след 30 мин. поне при мен беше така
            Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Първоначално публикувано от petrof
              46 lv ,струва термостата и се намира като вдигне6 капака то4но под носа ти.Моя боксер 1,3 загрява на 6-10 минута ,или на около 5км.с термостат на 6000км.по4ти като при един савременен МОСКВИ4.
              Под носа ли, ти сменял ли си го? Щото аз съм, може да изглежда че е под носа, ама е заврян под една плетеница от маркучи, кабели и всмукателния колектор на колата.... Вероятно си го сменял щото 90% от колите дето идват са с прецакани термостати...

Термостат за 1.4 ТС е между 60 и 110 в зависимост от къде ще го намериш и от каква марка ще е. Много плюят Вернет, но съм карал с него 2 години - никакви ядове, от друга страна първично се вгражда Бер...
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

На бохера смяната на термостата е много лесна.Друг е вапроса 4е в каталога дето го търсихме ни направи впе4етление 4е е един от наи-скъпите.за 42лв имаше един уж италински,ама произведен в турциа.Стария дето го хвърлих бе произведен като 4е ли от домакинско фолио за разлика от новия-стабилна алуминиева отливка.Та за 46лв.си го карам цяла година без забележки,

Comment

Друг е вапроса 4е в каталога дето го търсихме ни направи впе4етление 4е е един от наи-скъпите.за 42лв
                  Защото не си купувал за ТС
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                  X